Wednesday, December 13, 2006

# 39 #

Απογειωνόμαστε. Αλήτες και ρουφιάνοι παίζουν μπουγέλο με την συνείδηση μας. Η σακούλα με το νερό θα σκάσει στα μούτρα όλων μας.

Εκτελούμε λειτούργημα. Η γραβατωμένη εξουσία που μιλάει εκ μέρους του λαού, που δίνει και παίρνει τον λόγο όποτε αυτή γουστάρει, που καταδικάζει όποιον φαίνεται ένοχος (η δίκη θα αργήσει, το δελτίο πρέπει να κάνει τηλεθέαση σήμερα), που οδηγεί Πόρσε εκ μέρους του λαού, που χτίζει βίλες και αράζει στα κότερα επιχειρηματιών εκ μέρους του λαού.

Τραγουδάμε. Ελληναράδες και παπάδες κάνουν τον σταυρό τους και δαγκώνουν τον Αλβανό στο λαιμό, χωρίς αντιτετανικό. Ευλόγησων.

Χορεύουμε. Βλέπουμε τηλεόραση 12 ώρες την ημέρα, τις άλλες 12 σκεφτόμαστε τί θα δούμε αύριο. Το είδες το Παρά Πέντε χθες, βλάκα?

Γλεντάμε. Χάθηκε η ηθική, χάθηκαν οι αξίες, τα παιδιά κάνουν παρτούζες στα σχολεία, εμάς στα γραφεία δεν μας σκέφτηκε κανείς.

Γονατίζουμε. Οι καιροί είναι δύσκολοι, οι δόσεις για την Alfa Romeo ατελείωτες, τα παιδιά στο Dream Show πολύ ταλαντούχα, πολύ.

Προσκυνάμε. Αγαλματένιο 24χρονο πρώην μοντέλο, με ξεχωριστή θηλυκότητα, πολύ κέφι και τρυφερότητα, επιθυμεί γνωριμία κυρίου για παρέα, διασκέδαση και ό,τι προκύψει.

Τραγούδι: Metallica – Dyers Eve

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

 
eXTReMe Tracker